WIJ ZIJN STICHTING cWAT: cases Without A Trace

Stichting cases Without A Trace

Wij zijn Stichting cases Without A Trace

Stichting cases Without A TraceStichting cases Without A Trace helpt waar anderen niet meer verder kunnen en dus moeten stoppen. Onze doelstelling is om zaken op te lossen voor de slachtoffers en eventuele daders met voldoende bewijslast op te laten pakken en te laten veroordelen. Zodat de slachtoffers verder kunnen met hun leven. In vrijheid.

De zeer ervaren mensen die aan de stichting cases Without A Trace verbonden zijn en de ervaren specialisten zorgen er met de vrijwilligers voor dat er vele onderzoeksmogelijkheden zijn. Kennis wordt belangeloos ter beschikking gesteld en door de vele zaken die met succes zijn afgerond kunnen we stellen dat de methodiek werkt.

Zonder de hulp van vrijwilligers (we hebben ze altijd nodig) en onze donateurs zijn we nergens. We willen iedereen kunnen helpen en uw hulp is van groot belang.

HISTORY

VISIE

Ieder mens in Nederland (en soms zelfs daarbuiten) willen wij bij kunnen staan in lastig bewijsbare zaken, zoals ontvoering, stalking, mishandeling en bedreiging. Ieder mens heeft recht om in vrijheid te leven.

MISSION

Het opsporen van de dader en met gedegen bewijsmateriaal laten oppakken en veroordelen.

VRIJWILLIGERS

Zonder vrijwilligers kunnen we dit gewoonweg niet doen, help ons ook mee!

Help. Doe het nu. Doneer of meld je aan als vrijwilliger.

NIEUWSBRIEF SIGN-UP

Blijf op de hoogte, wordt lid van onze nieuwsbrief