Contact

Wij kunnen besluiten om u als consument te toetsen op kredietwaardigheid. Op dat moment verstrekken wij de gegevens aan Kredietrapportaanvragen.nl die hiervoor samenwerkt met  Economic Data Resources B.V. (EDR), Focum en BedrijvenCheck ter controle van uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Zij zullen op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. Uw gegevens zullen dan worden gebruikt voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Voor meer informatie of vragen zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/ , https://www.focum.nl/privacy-statement-focum-uitgebreid/ en of https://inzage.bedrijvencheck.nl/

Veel gestelde vragen

Wat doet stichting cWAT?

Wij helpen waar andere normaal stoppen in bepaalde zaken. Onze doelstelling is deze zaken op te lossen voor de slachtoffers en eventuele daders bloot te stellen en op te laten pakken.

Wanneer is stichting cWAT ontstaan?

De stichting is opgericht in 2007 naar aanleiding van diverse vermissing zaken en internationale kinderontvoering zaken

Hoe voorziet de stichting in haar bestaan?

Als SBBI zijn we volledig afhankelijk van de inzet van onze vrijwilligers en de donaties die we krijgen om mensen te helpen.

“Ook jij kan meehelpen om slachtoffers bij te staan! Ik vraag je ons te supporten"

Thijs Zeeman

Ambassadeur


Heeft u vragen?

Hoe kunt u helpen?

Word ook vrijwilliger van onze stichting. We hebben altijd hulp en ondersteuning nodig in zaken die we graag willen behandelen. We kunnen ook altijd ambassadeurs gebruiken die op allerlei manieren de Stichting kunnen ondersteunen.

We geloven absoluut in samenwerking
Met elkaar lossen we moeilijk zaken op

Heeft u onze hulp nodig?

Kan de politie u niet verder helpen? Weet u niet meer wat u moet doen? Wij zoeken naar een oplossing.

Onze vrijwilligers staan voor u klaar en ons specialistische team lost 90% van de zaken ook echt op en zorgen ervoor dat U als slachtoffer weer een normaal leven kan hebben.